Usmin Fysioterapiapalvelu Oy

Usmista

Pieni, suomenlaajuisesti toimiva perheyritys jo toistakymmentä vuotta

Usmin on perheyritys, joka on perustettu 1994. Tuotteista vastaa Ismo Pehkonen, kuntohoitaja vuosimallia 1982 ja fysioterapeutti vuodesta 1987.
Ajatus yrityksestä lähti Ismon aktiiviurheilija-ajoilta. Lukuisat urheilutapaturmat vaativat hoitoa, jolloin kiinnostus elektrofysioterapian yhdistämisestä aktiiviseen ja passiiviseen kuntoutukseen alkoi.

Koulutamme ja palvelemme

Koulutamme mielellämme asiakkaitamme henkilökohtaisesti laitteiden tehokkaaseen käyttöön. Palvelemme asiantuntevasti niin yksityishenkilöitä, jotka haluavat kohentaa terveyttään ja hyvinvointiaan esim. kivunhoidon, urheilun tai työergonomian keinoilla, kuin myös terveydenhuollon ammattilaisia, joille asiantuntijamme tarjoavat apua apuväline- ja laitehankinnoissa. Ennen kaikkea palvelu- ja koulutusajatus on näkynyt siinä miten olen puhelimessa ja paikanpäällä neuvonut, opastanut ja kouluttanut fysioterapian ja terveydenhoidon ammattilaisia sekä apua kaipaavia sähköhoitolaitteiden saloissa.

Myymme

Usmin Fysioterapiapalvelu Oy myy ja maahantuo markkinoiden parhaita fysioterapialaitteita ja tarvikkeita. Alkuperäinen ajatus palvelusta ja koulutuksesta fysioterapian tuotteiden myymisen kanssa erottamattomana kokonaisuutena on säilynyt. Elektrofysioterapia on jo pitkään ollut vahvuusalueemme, ja Cefarin TNS- ja NMES- laitteet ovatkin olleet tärkeimpiä tuotteitamme jo 25 vuotta.


Miten sähköhoitolaitteista tuli Usmin tärkeimpiä tuotteita

Vuonna 2000, selkäni oli kipeä. Magneettikuvauksissa oli paljastunut L4-5-välistä välilevyn pullistuma, ja odotin pääsyä selkäleikkaukseen. Testasin markkinoilla olevia sähköhoitolaitteita. Cefarin TNS-laitteet olivat ne, jotka toimivat. Yksi tärkeimmistä erottavista tekijöistä Cefarin ja muiden TNS-laitteiden välillä on ja oli, että Cefarin laitteiden teho yltää 60mA virranvoimakkuudella 1500 ohmin vastukseen asti, joka antaa sähkövirran läpäistä ihon vastustuksen, ja hoito yltää tehokkaana syvälle lihaksiin asti.

Minun ei tarvinnut syödä kipulääkkeitä; ei leikkausta odotellessa, eikä pitkän toipumisjakson aikana, sillä TNS-laite toimi kivunlievittäjänä. Pahimpina aikoina laite oli minulla käytössä suuren osan päivästä, tunti virtaa, tunti paussia. Joskus menin jopa nukkumaan laitteen ollessa päällä. Kun selkäni toipui, saatoin harventaa käyttöä, ja se oli edelleen käytettävissäni aina kun kivut yllättivät.


Elektrofysioterapia sähkön lainalaisuuksien luovana sovellusalueena

Elektrofysioterapia on niitä taidonaloja, joissa teoreettinen ymmärrys sähköstä ja ihmiskehon toiminnasta yhdistyy luovaksi soveltamiseksi. Sähköhoitolaitteiden käyttäminen itsessään on yksinkertaista, eikä vaadi kuin ohjelman käyttämistä. Ihmisten yksilöllisyyden takia paras hoito-ohjelma ei ole kaikille sama. Niinpä vaatiikin itsensä tai asiakkaansa rehellistä ja tarkkaa kuuntelua, jotta vihjeiden perusteella osaa soveltaa hoito-ohjelmaa.

Kysy neuvoa!

Vuosikymmenien asiantuntemuksemme on käytettävissänne. Kaipaattepa apua sopivan sähköhoitolaitteen valintaan, tietoa uusimmista sovellusalueista, tai opastusta juuri henkilökohtaisen hoitonne kanssa, ottakaa rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!